Zatren.com Tko smo mi?

Tko smo mi?

 

O nama 
Dobrodošli u vašu omiljenu internetsku trgovinu s vrhunskim modnim brendovima. Ono što donosimo do vašeg praga su samo najbolji proizvodi po neočekivano niskoj cijeni. Jednostavno, odaberite svoje omiljene brendove, naručite i mi ćemo vam ih dostaviti na pragu za manje od 8 radnih dana. 

Nudimo kvalitetan izbor s više od 3600 proizvoda i besplatnu dostavu širom svijeta. Prodajemo najpopularnije proizvode za vas. Uz odabrane proizvode svih popularnih marki. Naš tim će osigurati svaki vaš doživljaj online kupovine i nezaboravno iskustvo. 
U zatren.com neprestano smo vezani za tržišnu logistiku pružajući najpovoljnije ponude našim posjetiteljima. Kako smo u mogućnosti pružiti vam izvanzemaljske popuste na najpopularnije proizvode.
To je jednostavna logika, ali kad to radimo na svoj način,. Našim kupcima želimo svakodnevno biti zadovoljni najkvalitetnijim proizvodima i to ćemo nastaviti raditi i za vas. Još jednom, dobrodošli na zatren.com

Vaše povjerenje za nas je važno u 
svijetu u kojem se mnogo toga mijenja, još je važnije da neke vrijednosti ostanu dosljedne. Vrijednosti poput pouzdanosti, sigurnosti i kontinuiteta koji karakteriziraju naš svakodnevni rad u SG-ROYAL STYLE (zatren.com) i svakodnevno iznova oblikuju kulturu naše tvrtke. 
Te vrijednosti posebno cijene naši kupci. Osiguravanje naših klijenata i partnera u fokusu nam je. To se odnosi i na vrlo osjetljive podatke koje nam povjeravaju. 
Tako radimo s Shopifyjem.
Shopify pridaje veliku važnost zaštiti osobnih podataka kupaca i svjestan je da je to ključno za održavanje vašeg povjerenja. Ugrađene su Shopifyjeve DSGVO kompatibilne značajke, uključujući značajke koje vam kao kupcu pružaju potpunu vidljivost i kontrolu i tehničke mjere za zaštitu vaših podataka preko granice, bilo da im se može pristupiti, zloupotrijebiti ili izgubiti putem najnovije IT infrastrukture. Time Shopify jamči najvišu moguću zaštitu podataka o kupcima. 
Nudimo, PayPal, Visa, Mastercard. Svi podaci o plaćanju i klijentima osigurani su 256-bitnim SSL certifikatom. Isti standard koriste i banke. "HTTPS" potvrđuje prisutnost SSL certifikata.

"Standard sigurnosti podataka o industriji platnih kartica" globalno je definiran od strane skupine vodećih pružatelja usluga platnih usluga.

 


ZAVRTI ZA POPUSTE Spinner icon