Legal notice

Uvjeti kupovine i korištenja web stranice ZATREN.COM

Molimo vas da kao korisnici pažljivo provjerite ove uvjete kupovine i korištenja web stranice (dalje: Opći uvjeti) prije kupovine na web stranici https://zatren.com/ Prihvaćanjem Općih uvjeta izjavljujete da se upoznate, razumjeli i objavili s našim Uvjetima kupovine i korištenja web stranice koja prihvaćaju pravila i uvjete navedene u njima. Ako niste suglasni s Općim uvjetima, molimo Vas da ne koristite ove stranice.

Web stranica https://zatren.com/ u vlasništvu trgovačkog društva (u daljnjem tekstu: zatren.com)

Kontakt:

SG-ROYAL STYLE DOO

PAUKOVEČKA CESTA 19 

GORIČICA 10382 DONJA ZELINA

OIB:  06073560446

POSLOVNI RAČUN: ZAGREBAČKA BANKA 

IBAN: HR8223600001102785783

 

Telefon: (Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama korisnika telekomunikacijskog operatora.)

Uvjeti kupovine

Zatren.com u uvjetima kupovine uređuje odnose između Kupca i zatren.com-a u odnosu na uvjete i način naručivanja, cijene proizvoda, način plaćanja, raskid ugovora i povrat robe, dostavu, zaštitu osobnih podataka i druga pitanja vezana uz korištenje https: / /zatren.com/ platforme i on-line kupovine.

Uvjeti kupovine primjenjuju se samo u slučaju kupovine putem zatren.com, a ne i kada je kupac kupio proizvode na neki drugi način (kao primjer: neposredno od proizvođača, dobavljača ili sl.). Kupac može biti samo punoljetno poslovno sposobna fizička osoba pravna osoba. Prihvaćanjem ovih Uvjeta potvrđuje se da se stariji od 18 godina života i da imate punu poslovnu sposobnost ili da ste odgovarajući članak 117. Obiteljskog zakona potpunu poslovnu sposobnost stekli sklapanjem braka prije punoljetnosti te da ste u cijelosti sposobni prihvatiti ove Opće uvjete .Ugovor u ime i za račun maloljetnika te poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njegove zakonske zastupnike ili skrbnike, a djelomično poslovno sposobne osobe samo ako nisu lišena prava na raspolaganje vlastitom imovinom i prava na sklapanje pravnih poslova.

Cijene

Istaknute cijene proizvoda su maloprodajne, ne sadrže porez na dodanu vrijednost izražena u kunama. Cijene su podložne promjenama. Istaknute cijene proizvoda ne sadrže cijenu troškova prijevoza, dostave ili poštanskih usluga koje se dodatno naplaćuju. Sukladno važećim odredbama Zakona o zaštiti potrošača, imamsve.com može po svojoj odluci određene proizvode ponuditi po cijeni koja nije cijenjena u redovnoj prodaji odnosno uz posebnu populaciju koja je dostupna pod istim uvjetima za sve korisnike ili samo određene grupe korisnika. Uvjeti posebnih oblika prodaje poput trajanja takve prodaje, ograničenja količina robe, visina popusta i sl. bit će detaljno opisani na stranicama proizvoda. Nakon proteka roka prodaje po cijeni nižim cijenama u redovitoj prodaji, .https: //zatren.com/

Načini plaćanja

https://zatren.com/ omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta ili prilikom preuzimanja:  

 1. Gotovinom po primitku pošiljke

Opcija plaćanja prilikom preuzimanja („pouzećem“) omogućuje naplatu narudžbe podmirite prilikom isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zatvoriti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljaka.

 1. Kreditnim i debitnim karticama

Trenutno nije moguće plaćanje karticama.

 1. Virmanski ili internet bankarstvom

Prilikom odabira ovog načina plaćanja, na svoju adresu e-pošte dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa kojima je potrebna vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internetskih bankarstava ili putem banaka, pošte, Fine ili sl.Po zatvorenoj uplati, obraditi ćemo vašu ponudu za kupnju. (prema izvodima iz banaka - u pravilu, sljedeći radni dan)

 1. PayPal

Online plaćanje za korisnike PayPal-a. Ako odaberete plaćanje putem sustava PayPal, imamsve.com dobit će premještanje na sustav PayPal. Više o PayPalu - na linku možete pronaći https://www.paypal.com/hr/

Dostava

Kupljeni proizvodi dostavljaju se kurirskom službom ili Hrvatskim postom koji ravnomjerno pokriva cijelu Hrvatsku; uključujući i mala mjesta i udaljene otoke. Prilikom slanja narudžbe, Vi birate jednu od dostupnih dostavnih službi. Dostava je besplatna za kupnju iznad 100 kn, inače cijena dostave iznosi za plaćanje pouzećem.

Pravila za korištenje poklon kartice 

Poklon bon u vrijednosti od 100HRK tisuću kuna vrijedi isključen za kupnju u većem iznosu od 300 HRK tristotinu kuna 

Poklon kartice mogu se platiti isključivo, kartati, virmanom ili platiti pal-om 

Kartica se može samo jednom očistiti, a ovisi o tome.

ako možete koristiti s apple wallet-om ili kopirati prikaz koda na kartici, potrebno je zalijepiti mjesto za Kodove.

Ako imate problema sa korisničkim karticama, kontaktirajte nas: 

E-pošta: sg.royalstyle@gmail.com

Hrvatska pošta

Hrvatska pošta 35 kn + 5 kn poštanska naknada (nije vidljivo na računu.)

Hrvatska pošta virmansko plaćanje 25 kn  

Overseas Express

Dostava za plaćanje pouzećem 35 kn

Dostava za virmansko plaćanje 25 kn 

Dostava paket 24 Hrvatska pošta 61 kn 

 

Jednostrani raskid ugovora

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete pronaći svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte pošte, Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostaviti ćemo vam, bez odgađanja, elektroničkim poštom.

Rok za jednostrani raskid prikladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača iznosi 14 dana, a započinje teći od dana kada je potrošač ili treća osoba određena od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed. Ako je jednom narudžbom potrošač / korisnik naručio više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljaka, rok za raskid ugovora započinje teći od dana kada je potrošač / korisnik ili treća osoba određena od strane potrošača / korisnika, koji nije prijevoznik, predan u slijedeći komad ili zadnju pošiljku robe. Ako je ugovorena redovita isporuka robe kroz određeni period, rok za raskid ugovora započinje teći od dana kada je potrošač / korisnik ili treća osoba određena od strane potrošača / korisnika,

Ako jednostrano raskinete Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo dobili od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zatvorili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ako ste odabrali drugu vrstu isporuke , a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu, odnosno na bankovni račun kada ste izvršili uplatu prilikom preuzimanja. U slučaju da pristanete na drugi način povrata planog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što se vratimo vratima ili nakon što nam dostavimo dokaz da ste nam roba poslali natrag.

Potrošač / korisnik mora izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od kada je, sukladno članku 74. Zakona o zaštiti potrošača, obavijesti imamsve.com o svojoj odluci da raskine ugovor. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka omogućite ili predate robu nama, odnosno osobu koju smo ovlastili za primanje robe. Izravne troškove povrata robe morate sami pronaći odgovarajući člankom 77. st. 3 Zakona o zaštiti potrošača.

 

STANDARDNI INFORMACIJSKI OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA.

Pravo na jednostrani raskid ugovora Potrošač može, ne navodi razloge, jednostrano raskinuti ovaj ugovor, u roku od 14 dana od dana sklapanja ugovora ili po njegovom primitku. Pravo na jednostrani raskid ugovora počinje teći od datuma isporuke, tj. datumi za osobno preuzimanje pošiljaka. Ako potrošači ne dobiju ovaj obrazac, rok za jednostrani raskid počinje teći od dostave ovog obrasca i ističe nakon jedne godine i 14 dana. Ako potrošači ne dobiju sve tražene informacije, rok za jednostrani raskid počinje teći od trenutka kada potrošač dobije te informacije i ističe se nakon tri mjeseca i 14 dana. Da bi se ostvarilo pravo na jednostrani raskid, potrošač mora trgovcu pisano dostaviti obavijest u kojoj navodi da raskida ugovor.Obavijest mora biti napisana na trajnom mediju i sadržavati podatke koji nisu naznačeni. a može biti dostavljena kao pismo poslano poštom ili elektronička pošta. Ako potrošač koristi svoje pravo na jednostrani raskid, neće snositi tim u vezi nastale troškove. Zabrana plaćanja unaprijed Tijekom roka za jednostrani raskid ugovora zabranjeno je zahtijevati od potrošača bilo kakvo plaćanje unaprijed. Zabrana se odnosi na bilo koju naknadu, uključujući plaćanje, davanje jamstava, rezervaciju novca na računima, izričito priznavanje duga itd. Ova zabrana se ne odnosi samo na plaćanje trgovcu nego i trećim stranama. Obavijest o jednostranom raskidu ugovora:

Potrebno je isprintati i dostaviti poštom ili putem e-pošte

- Za: SG-ROYAL STYLE DOO ZA TRGOVINU I USLUGE PAUKOVČKA CESTA 19 GORIČICA 10382 DONJA ZELINA.

- Ovime Vas obavješćujem (o) da želim / želimo raskinuti ugovor, - Datum zaključenja ugovora: - Ime (na) potrošača (*): ________________________________________________________ - Adresa / e potrošača (*): _______________________________________________________ - Datum (*): ______________ (*) Popunjava (ju) potrošač (i) kada koristi / e ovaj obrazac za jednostrani raskid ugovora. Potvrda primitka informacija: _____________

Potpis potrošača: _______________________

 

 

Odgovornost potrošača za smanjenje vrijednosti robe

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koji je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Sukladno članku 75. stavku 3. u vezi s članom 77. stavkom 5. Zakona o zaštiti potrošača, smanjenju vrijednosti robe do koje može doći rukovanjem, korištenjem, sastavljanjem / rastavljanjem, preoblikovanjem i drugim upotrebama, utječući na pravo na jednostrani raskid ugovora. Korištenje prava na jednostrani raskid ugovora podrazumijeva povrat neoštećenih haljina, u originalnoj ambalaži, osim u slučaju izrijekom navedenih iznimaka.

Isključenje prava na jednostrani raskid ugovora

Potrošač / korisnik nema pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako je:

 • predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjeni na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja trgovine, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava potrošača / korisnika na jednostrani raskid ugovora
 • predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača / korisnika ili koja je jasno prilagođena potrošaču / korisniku
 • predmet ugovora lako pokvarljiva roba ili roba kojoj se brzo istječe rok uporabe
 • predmet ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otkazana nakon dostave
 • predmet ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivog pomiješana s drugim stvarima
 • predmet ugovora isporuka alkoholnih pića čija je cijena ugovorena u trenutku sklapanja ugovora, a dostava se može uskladiti tek nakon 30 dana, ako je cijena ovisna o promjeni na tržištu koje su izvan utjecaja trgovine
 • predmet ugovora isporuka zapečaćenih audiosnimaka ili videoonimaka, odnosno računalnih programa, koji su otpečaćeni nakon isporuke
 • predmet ugovora isporuka novina, periodičnog tiska ili časopisa, s iznimkom pretplatničkih ugovora za takve publikacije
 • predmet ugovora pružanje usluga smještaja koji nije imenovan stanovanjem, pružanje usluga prijevoza robe, usluge najma vozila, usluge isporuke hrane i pića ili usluga vezanih uz slobodno vrijeme, ako je ugovoreno da usluga bude određena određenog datuma ili u određenom razdoblju
 • predmet ugovora isporuke digitalnog sadržaja koji nije isporučen na tjelesnom mediju ako je ispunjenje ugovora započeto uz izričiti prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će vrijeme izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora.

Prigovor

Korisnik prikladno Zakon o zaštiti potrošača ima pravo podnijeti pisani ugovor, i to u poslovnim prostorijama zatren.com, putem pošte ili elektroničke pošte. Imamsve.com je dužan bez odgađanja pisati putem potvrde primitaka pregovora koji je predan neposredno u njegovim poslovnim prostorijama .https: //zatren.com/ bit će zatvorenim pregovorenim odgovorima u zakonskom roku od 15 dana.

Rješavanje potrošačkih sporova

Ovim putem Vas obavještavamo da svaki spor rješavamo mirnim putem - sporazumno, kao io vašem pravu da se koriste mehanizmi izvan sudskog rješavanja potrošačkih sporova pravom pokretanja postupka izvan sudskog rješavanja spora podnošenjem prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske Komore, i / ili podnošenje prijedloga za mirenje Centra za mirenje pri Hrvatskoj gospodarskoj Komori.

Internetsko rješavanje potrošačkih sporova

Obavještavamo Vas o mogućnosti rješavanja potrošačkih pritužbi putem internetskog rješavanja potrošačkih sporova temeljem Uredbe o mrežnom rješavanju potrošačkih sporova 2006/2004 i Direktiva 2009/22/EZ i Direktiva o alternativnom rješavanju alternativnih sporova 2013/11/EU putem poveznica: ovdje (LINK) 

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Odgovornost za materijalne nedostatke   

Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima (članovi 400-422) odgovaramo materijalnim nedostacima stvari koje su se imale u trenutku prijenosa rizika na Kupcu kao i za jednu materijalnu manjkavost koja se pojavljuje nakon prijelaza rizika na Kupcu ako su posljedice uzroci koji su postojali prije toga

Sukladno članku 403. Zakona o obveznim odnosima kao kupac dužni ste primljenu robu / proizvod na uobičajen način pregledati ili dati na pregled, što je prema prema redovitom tijeku stvari moguće io vidljivim nedostacima obavijestiti nas u roku od 8 dana.

Upotreba i zaštita osobnih podataka

U https://zatren.com/ cijelu vašu privatnost zato što sve vaše osobne podatke čuvamo u strogoj tajnosti. Sve naše internetske aktivnosti su u skladu s europskim zakonima (Uredba (EU) 2016/697 o zaštiti potrošača u vezi obrađuju osobne podatke i uporabe takvih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka ili GDPR) i konvencijama Svijeta Europe (ETS br. 108, ETSbr .181, ETS br. 185, ETS br. 189)) i državnim zakonima Republike Hrvatske (Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1, Ur. L. RS, br. 94/07), Zakonom o elektronskom poslovanju na tržištu ( ZEPT, Ur. L. RS, br. 96/09 i 19/15) itd.)). Politika privatnosti (veza) određuje upotrebu informacija koje će https://zatren.com/ zatvoriti od vas kada posjetite imamsve.com internetske stranice, registrirate se i izvršite kupovinu ili podatke koje ćete podijeliti sa https: // zatren. com / korisničkom uslugom ako nas kontaktirate telefonski.Kao prijavljeni korisnik https: //zatren.com/ -a dobivate vlastiti korisnički račun (u daljnjem tekstu: Korisnički račun). https://zatren.com/ savjetovanje da niko ne otkriva podatke o vašem korisničkom računu. Isključivo ste odgovorni za održavanje tajnosti i sigurnosti vašeg korisničkog računa, za sve aktivnosti koje se dogode na ili putem vašeg korisničkog računala. O svakoj zlouporabi Vašeg Korisničkog računa, dužni ste bez odgađanja obavijestiti https://zatren.com/, ne odgovara bilo kojem obliku štete koji nastaje neovlaštenim korištenjem Korisničkog računa. Imamsve.com Politika privatnosti sastavni je dio Uvjeta korištenja i ovdje se mogu pročitati. Zaštita autorskih prava i druga prava intelektualnog vlasništva Podaci na https: // zatren.com / su zaštićeni sukladno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima. Autorska prava koja se odnose na https://zatren.com/, uključuju tekst, slike, baze podataka, druge grafičke prikaze, zvukove, softver, nazive (uključujući i domenu), pripada https://zatren.com/-u. Podaci se mogu koristiti samo na način predviđen ovim Općim uvjetima. Korištenjem podataka u druge svrhe, kao i kopiranjem, prijepisom, distribuiranjem podataka bez odobrenja, postupati protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima te podliježete zakonskim sankcijama. Isključena je odgovornost zatren.com-a u vezi s povredom i zaštitom autorskih prava oglašivača-prodavatelja na https://zatren.com/ nazive (uključujući i domenu), pripadaju https://zatren.com/-u.Podaci se mogu koristiti samo na način predviđen ovim Općim uvjetima. Korištenjem podataka u druge svrhe, kao i kopiranjem, prijepisom, distribuiranjem podataka bez odobrenja, postupati protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima te podliježete zakonskim sankcijama. Isključena je odgovornost zatren.com-a u vezi s povredom i zaštitom autorskih prava oglašivača-prodavatelja na https://zatren.com/ nazive (uključujući i domenu), pripadaju https://zatren.com/-u. Podaci se mogu koristiti samo na način predviđen ovim Općim uvjetima. Korištenjem podataka u druge svrhe, kao i kopiranjem, prijepisom, distribuiranjem podataka bez odobrenja, postupajte protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima te podliježete zakonskim sankcijama.Isključena je odgovornost zatren.com-a u vezi s povredom i zaštitom autorskih prava oglašivača-prodavatelja na https://zatren.com/

Isključenje iz upotrebe, naknada štete

https://zatren.com/ ovlašteno je s daljnjeg korištenja stranice isključuje one korisnike koji su na bilo koji način krši Opće uvjete, ometa rad stranice, vrijede prava korisnika, zlouporabljuje objavljene podatke ili na koji način neovlašteno koristi https: // zatren. com/ ili postupa protivno prisilnim propisima, a posebno: sadržaj kopira objavljen na te ga https://zatren.com/ objavljuje u/ na nekom drugom mediju oglašavanja lobira ili utječe na oglašivače-prodavače sa https://zatren.com/ da oglašavaju se na nekim drugim stranicama ili u drugim medijskim oglašavanjima, na taj način ih kontaktiraju i nude im svoje usluge ili usluge trećih osoba. https://zatren.com/, uz isključenje takvog korisnika, može zahtijevati naknadu nastale štete i izmakle koristi. zatren.com

Isključenje odgovornosti

ZATREN.COM ne odgovara:

 • za ovlaštenje druge strane za sklapanje ugovora
 • za dostupnost i funkcioniranje stranice https://zatren.com/ u svakom trenutku
 • za gubitak podataka koji može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu
 • za zakonitost korištenja stranica https://zatren.com/ od strane trećih osoba
 • za eventualne pogreške u prezentaciji sadržaja na https://zatren.com/ koje mogu dovesti do povrede autorskog prava i prava intelektualnog vlasništva
 • korisnici nisu trećim osobama za bilo kakvu štetu ili gubitak koji nastaju izravno korištenjem ovih stranica ili stranica na kojima vode linkovi sa https://zatren.com/, odnosno zbog informacija na ovim stranicama.
 • za eventualnu štetu ili izmaklu korist nastalu ne pružanjem svojih usluga radi pogreška tehničke ili ljudske naravi.
 • za sadržaj prikazan na stranici trećih osoba na kojima https://zatren.com/ može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se tumačiti u smislu predstavljanja veze s https://zatren.com/ niti podupiranja takvih stranica sa strane zatren.com-a

Korištenje „kolačića“

Kada pristupe internetskoj stranici, općenito se, novi podaci (broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta stranica, posjećene stranice) automatski bilježe (ne kao dio prijave). Ti podaci ne možemo povezati s vašim osobnim podacima i oni su u potpunosti neosobni. Te informacije koriste za mjerenje privlačnosti naših internetskih stranica i poboljšanje sadržaja i korisnosti istih stranica. Vaši podaci ne koriste u druge svrhe i ne posreduju trećim osobama. Kolačići su nevidljivi dokumenti koji su trenutno sačuvani na vašem tvrdom disku i omogućuju prodaju prepoznavanja vašeg računala, kada sljedeći posjetite internetsku stranicu.Prodavač koristi kolačiće samo za prikupljanje informacija koje se koriste za upotrebu internetskih stranica i za optimizaciju svojih internetskih aktivnosti oglašavanja. Korištenjem ovih internetskih stranica daje svoju suglasnost za korištenjem kolačića. Ako ne želite omogućiti smanjenje kolačića, možete ih podesiti u svom internetskom pregledniku. Korisnici koji odlučuju ne mogu prihvatiti osnovne kolačiće neće moći koristiti stranicuhttps: //zatren.com/ jer bez korištenja kolačića nije moguće registrirati korisnički račun niti dodati proizvode u košaricu. Više o politikama kolačića možete saznati na Politici kolačića.

Promjene

SG-ROYAL STYLE DOO ovlašten je u svakom trenutku mijenja sadržaj ovih Uvjeta o tome obavijestite Kupce putem web stranice. https://zatren.com/ Kupci su dužni pri registraciji pročitati i suglasiti se s Općim uvjetima koji se primjenjuju na svaku sljedeću kupovinu sve do njihovih izmjena, ao čemu će Kupci biti obaviješteni pri prvoj sljedećoj kupovini nakon izmjene. SG-ROYAL STYLE DOO ne snosi nikakvu odgovornost zbog propuštanja Kupca da to učini.

NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. SG-ROYAL STYLE DOO ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom tiskanja promjene cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode koje ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodnih ste nas kontaktirali na  sg.royalstyle@gmail.com

Nadležnost

 

Za sve sporove proizašle iz korištenja web stranice https://zatren.com/   ugovara se nadležnost suda u Zagrebu.

U Zagrebu, 2019.

 

UKOLIKO STE SE ODLUČILI NA KUPNJU PRISTALI STE NA NAŠE UVJETE KUPNJE KOJI SU OVDJE NAVEDENI.

ZAVRTI ZA POPUSTE Spinner icon